“DONES EN MOVIMENT”

Un taller  per  explorar la propia creativitat,  la sensibilitat  i el gaudiment mitjançant el cos en moviment.

A través de diferents propostes  actives, descobrirem el propi moviment intern i extern. Ens aproparem als escenaris  habituals de la nostra vida visualitzant, intuïnt, percebent,  des del ritme a la relaxació així com  el moviment espontani i el control, de forma que arribe2013-12-14 13.26.57 mmmm a alliberar el cos i la ment, en femení.

Les sessions  de Dones en Moviment es presenten a mode de petits capítols  amb temes que pertanyen a la vida de les dones  des de sempre.  El camí de ser dona  ha passat pel  silenci i  l’escolta cap a la veu i l’acció. Totes les dones compartim el poder de crear, de comunicar i desxifrar aquelles petites coses  que ens anem trobant a la vida i  ens ajuden a superar els obstacles i avançar.

Celebrem i abracem aquesta sabiduria femenina. Juntes construïm un fil que ens pot servir de guia del laberint, a mida que es van obrint els passadissos de la vida.

COM FUNCIONEN LES SESSIONS?

Cada sessió consta d’una hora i mitja.

A l’inici es proposarà un tema concret, seguint el programa fixat amb antel.lació o bé modificant-lo depenent dels interessos i necessitats del grup. Un cop proposat el tema, es llegirà el text inicial extret del llibre especialitzat , que enllaça el tema amb el tre_MG_0760mmmmball de la sessió. Llavors es pot obrir un petit debat sobre allò llegit, amb les veus de cada participant.

Seguidament es farà una proposta  de moviment, que podrà ser individual, en parelles o grupal. Aquesta proposta anirà evolucionant depenent de com reaccioni cadascuna.

Hi haurà dinàmiques relaxades, d’introversió i reconeixement en la intimitat i també hi haurà moments d’expansió, vitalitat i relació amb les companyes.

Per finalitzar, es buscarà un moment de connexió entre allò que ha passat durant la sessió i el tema que ens ocupava inicialment, donant pas a la reflexió grupal final.

Inscripcions:

*CENTRE CÍVIC COTXERES BORRELL

c/ Viladomat 2-8   Tel 93 324 83 50

Els dijous  de  20h a 21’30h     Del 15 octubre al 3 de desembre 2015

Preu: 67’09€ ( 9 sessions)

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>